Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

«1»

Елдоминвест (България)

Бойлери, слънчени колектори, конвектори и плотове за вграждане

http://www.eldominvest.com/

46
продукти

Алтерм (България)

Фирма "Алтерм" ЕООД е частна българска компания, основана през 2012г., като основната дейност на фирмата е производство на алуминиеви отливки под високо налягане, лири за баня, разширителни съдове и метални стелажи.

http://altherm.bg/

61
продукти

Lazzrini (Италия )

Lazzarini е компания специализирани в проектирането, разработването и пускането на пазара на отоплителни тела за баня

http://www.lazzariniradiatori.it/primapagina

18
продукти

Grundfos (Дания)

Ефективни помпени решения за всякакви приложения

http://bg.grundfos.com/

11
продукти

Интиел (България)

ИНТИЕЛ е българска фирма, специализирана в производството на контролери за управление на отоплителни и слънчеви инсталации, резервни захранвания UPS

http://www.intiel.com/

16
продукти

ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ (България)

Екотерм Проект ЕАД произвежда и успешно продава отоплителни съоръжения под търговските марки GreenEcoTherm (www.greenecotherm.eu) и Bisolid (www.bisolid.eu) в България и в Европейския Съюз.

https://ecotherm.bg/

116
продукти

Imera (Италия)

Imera беше една от първите компании в шейсетте години за изграждане на мембранни автоклави и разширителни съдове със сменяем мембрана. За над четиресет година Imera се ангажира да предлага най-добрите усилия с цел задоволяване на клиента и дължащи се на продукт на " качество ", винаги с особено внимание към околната среда в която живеем

http://www.imera.it/

22
продукти

Honeywell (Германия)

Ние създаваме и изграждане на иновации за един свят, който е по-безопасно и по-сигурно ... Един свят, който е по-енергийно ефективни и където качеството на живота ни непрекъснато се подобрява ... Един свят, където хората и организациите разполагат със средствата, за да бъде още по-успешна.

http://honeywell.com/Pages/Home.aspx

11
продукти

Fondital (Италия)

Fondital е всеобщо призната като водеща марка в отоплителни системи, всички високо надеждна и предназначен за пестене на енергия, достъпност и опазването на околната среда.

http://www.fondital.it/

4
продукти

WITA (Германия)

Повече от 50 години , WITA произвеждат продукти за отопление. Ние доставяме висококачествени помпи , системи за задвижване , смесващи , ФИТИНГИ , СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ и слънчеви колектори продукти, които допълват и завършват вашите системи.

http://www.wita-taake.de

4
продукти

Artel (Италия)

Основана през 1981 Artel развива тридесет години на технически и търговски опит в областта на пречистването на въздуха, особено с контрол на климата.

http://www.artelgroup.com/

0
продукти

Lipovica D.O.O (Хърватия)

Lipovica D.O.O. e основана в Хърватия през 1968 година. С течение на времето се налага като водещ производител на алуминиеви радиатори в цяла Европа, като доказателство за това е фактът, че тя е втората компания, която стартира производството на радиатори от лят алуминий на Стария Континент.

http://www.lipovica.hr/hr/radijator-orion.html

3
продукти

THERMOSTYLE

Продуктите с марка Thermostyle се отличават с добро съотношение цена-качество. Под марката се предлагат различни продукти за изграждане на санитарни и отоплителни инсталации - фитинги, кранове, циркулационни помпи, аксесоари и комплекти за радиатори

174
продукти

Техногама/България/

Фирма ТЕХНОГАМА ООД е създадена през 1995 г. в гр. Пловдив. Основната дейност на фирмата е проектиране и производство на специализирана техника за битово отопление:

  • аварийни захранващи устройства (UPS) за водни помпи
  • диференциални термостати за слънчеви колектори
  • вентилационни устройства за вградени горивни камери

Високото качество на продуктите, разработени от опитен екип от специалисти, осигуряват дългогодишното присъствие и доброто име на фирмата.

Освен надеждност на произвежданите продукти и максимално удобство за клиентите ТЕХНОГАМА предлага още:

  • бърз гаранционен сервиз в рамките на две години след покупката
  • доставка до всички части на страната
  • следгаранционна подръжка - обслужване и сервиз в минимален срок

Разработването на продуктовата гама на фирмата е изцяло съобразено с потребностите и желанията на клиентите за максимална сигурност, комфорт и ефективност на отоплителните системи

https://www.technogamma.org/index.php

10
продукти
32
продукти
8
продукти
28
продукти

Нови продукти

Най-продавани